Företagsmassage

Massage stärker immunförsvaret, förebygger och lindrar stress, muskelspänningar och belastningsproblem.

Allt fler företag har insett att massage är en form av friskvård som lönar sig i längden. Att få massage med jämna mellanrum gör att du blir mer kreativ, kan utföra ditt arbete på ett stimulerande sätt och vara mer avslappnad på din fritid.

 

Massage på företag är avdragsgillt och behöver inte förmånsbeskattas, den kan till exempel finansieras med friskvårdsbidrag.

 

Alla behandlingar som ges utgår från varje persons behov, önskemål och smärtområden.

 

Företagsmassage ska vara enkelt, jag kommer till er och behandlar på plats. Det är mest effektivt både för företaget och för den som behandlas.

Behandlingar

Massage

Massage ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen i muskulaturen vilket förbättrar ämnesomsättningen i musklerna. Immunsystemet stärks och påskyndar läkningsprocesser. Man får ökad rörlighet och dessutom är det avslappnande och lugnande.

 

Reflexogi

Det är det internationella namnet för Zonterapi. Reflexologin grundar sig på att det finns zoner eller punkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen.

 

Laser

En laser är en ljuskälla som avger ytterst rent ljus. Lasern är bäst på problem av djupare slag såsom smärttillstånd och inflammationer i leder, muskler och senor. Exempel är onda ryggar, axlar eller knän, , oavsett om problemen uppstått genom förslitning, överbelastning eller annan orsa

Företagsmassage

Susanne´s Kroppsknåderi Telefon 0706 40 06 33 E-post: svenshult@telia.com Besöksadress: Svenshult, 511 98 Hyssna